قانون جذب
قانون جذب

قانون جذب

قانون جذب چیست ؟

آیا تابحال اسم قانون جذب به گوش شما هم خورده است ؟ چقدر بااین قانون آشنایی دارید؟اجازه دهید باهم بررسی کنیم و ببینیم که واقعا قانون جذب چیست ؟

همین قدم اول به شما بگویم که نوددرصد افرادی که اسم قانون جذب را می آورند و یا دراین باره از استادی ،فیلمی ,چیزی مطالبی شنیده اند ,قانون جذب را درک نکرده اند و واقعا نمی دانند که قانون جذب چیست ؟

سندش هم اینکه خیلی از افراد هنوز که هنوزه شرایط بیرون از خودشان رامقصر یا مسئول اتفاقات زندگی شان می دانند و حاضر نیستند که قبول کنند خودشان خالق زندگی خودشان هستند.و دردنیایی سرشار از جنگ و ناامنی و کینه و بی عدالتی زندگی می کنند.سندش اینکه تا اسم قانون جذب می آید خیلی های میگویند مگه می شه به چیزی فکر کنی و برات اتفاق بیفته؟یا اینکه می گویند قانون جذب دروغ و خرافات است.

و من اینجا هستم تا به شما بگویم همه ی این افراد درک درستی از قانون جذب ندارند و نمی دانند این قانون تا چه حد دقیق و بدون خطا کار می کند و قدرتمندترین قانون حاکم برجهان هستی است.

قانون جذب ,قدرتمندترین قانون کائنات است.

دانشمندان در گذشته معتقد بودند کوچک‌ترین جزء تشکیل‌دهنده‌ی ماده، اتم است؛ اما امروزه متوجه شده‌اند که اتم خودش از انرژی تشکیل شده است؛ بنابراین به این نتیجه رسیدند که کوچک‌ترین جزء تشکیل‌دهنده‌ی ماده انرژی است. به زبان ساده: «همه‌چیز در جهان هستی از انرژی ساخته شده است».

برای درک بهتر این موضوع به اطرافت نگاه کن؛ برای مثال، میز، درختان، گیاهان، دستانت، موهایت، افکارت، موبایل، کامپیوتر، کاغذ و…، همگی شکلی از انرژی هستند.

حالا که متوجه شدی هر چیزی در جهان، شکلی از انرژی است، در گام بعدی، برای آشنایی و درک قانون جذب لازم است ابتدا با چند موضوع ساده آشنا شوی:

افکار: می‌توان گفت به صداهای درونی که در ذهن پدید می‌آیند، افکار می‌گوییم.

فرکانس: فرکانس (frequency) به معنای تکرار است و به امواجی که به‌صورت مداوم از طریق افکار و باورها به جهان هستی مخابره می‌شوند فرکانس می‌گوییم.

باورها: فکری که بارها و بارها در ذهن تکرار شود، به یک باور تبدیل می‌شود. باورها دارای فرکانس بسیار قوی‌تر و پایدارتر از افکار هستند.

مَدار‌ها: نظریه‌ی مدارها را برای این استفاده می‌کنم که درکِ قانون جذب و شیوه‌ی کارِ آن، راحت‌تر باشد. نظریه‌ی مدارها را در بخش‌های بعدی همین مقاله شرح می‌دهم.

تولیدکننده‌ی افکار: پس از اینکه باوری ساخته می‌شود، آن باور شروع می‌کند به تولید افکار هم‌جنس خودش و از این طریق خودش را تقویت می‌کند.

ورودی‌های ذهن: به اطلاعاتی که از طریقی مشخص وارد ذهن می‌شوند، ورودی‌های ذهن می‌گویند؛ برای مثل: شنیده‌ها، گفته‌ها و دیده‌ها.

کائنات: به‌تمامی آنچه در تمام جهان هستی وجود دارد، کائنات گفته می‌شود. (جمع کائن)

اکنون می‌رسیم به تعریف کلی قانون جذب؛ تمام قانون جذب را می‌توان در یک جمله خلاصه کرد: «انرژی‌های مشابه یکدیگر را جذب می‌کنند».

همان‌طور که می‌بینی، تعریف قانون جذب بسیار ساده است؛ اما برای درک صحیح و بهتر آن نیاز به توضیحات بیشتری است.

اصل فرکانس در قانون جذب می‌گوید: «ما در هرلحظه در حال ارسال فرکانس به کائنات هستیم؛ جهان نیز بر اساس قانون جذب با توجه به فرکانس‌های دریافتی از سوی ما، در زندگی‌مان اتفاقات، شرایط و موقعیت‌هایی هم‌جنس با فرکانس‌های دریافتی را برای ما به وجود می‌آورد و یا گسترش می‌دهد».

امروزه به این حقیقت دست‌یافته‌ایم که هر فرد بر اساس قانون جذب، با توجه به فرکانسی که به جهان هستی ارسال می‌کند، تک‌تک لحظات زندگی‌اش را خودش خلق می‌کند، حال آگاهانه یا ناآگاهانه!

شاید بسیاری از افراد این موضوع را قبول نکنند و این صحبت‌ها را به تمسخر بگیرند؛ اما وجود این قانون واقعاً حقیقت دارد و ما، چه آن را بپذیریم و چه نپذیریم، خللی در کارکرد و تأثیر این قانون در زندگی‌مان ایجاد نمی‌شود.

نکته‌ی جالبی که باید بدانی این است که قانون جذب موضوعی نیست که کشف جدید عصر ما باشد؛ از قرن‌های گذشته بزرگان تاریخ، اندیشمندان، ثروتمندان، متفکران و حتی رهبران مذهبی و رهبران سیاسی درباره اصول قانون جذب در کتاب‌ها و جلسه‌ها و… صحبت می‌کردند؛ آن‌ها اصول این قانون را می‌دانستند و بر اساس آن زندگی می‌کردند؛ اکنون ما در قرن بیستم، به درک و شناخت بهتری از این قانون رسیده‌ایم و نامِ آن را قانون جذب نهادیم!

درواقع پس از انتشار کتاب «راز» در سال ۲۰۰۷، قانون جذب در میان مردم به‌صورت عمومی آشکار و شناخته شد.

برخی از بزرگان تاریخ که اصول قانون جذب را می‌دانستند و بر اساس آن زندگی می‌کردند، عبارت‌اند از:

  • حضرت علی (ع)
  • افلاطون (فیلسوف بزرگ یونانی)
  • مولانا (شاعر مشهور ایرانی)
  • شکسپیر (شاعر، نمایشنامه‌نویس و نویسنده)
  • نیوتون (ستاره‌شناس، ریاضی‌دان، فیزیک‌دان، فیلسوف)
  • هوگو (شاعر، داستان‌نویس و نمایشنامه‌نویس)
  • امرسون (فیلسوف و نویسنده)
  • ادیسون (مهندس، مخترع، دانشمند و کارآفرین)
  • انیشتین (فیزیک‌دان نظری)

بر اساس قانون جذب به این نکته‌ی اساسی رسیدیم: «به هر چیزی که توجه می‌کنی، ریشه و اساس آن را در زندگی‌ات به وجود آورده و گسترش می‌دهی»؛ این یعنی اگر تو دائماً به موفقیت توجه می‌کنی، در حال جذب اتفاقات، شرایط، ایده‌ها و موقعیت‌های موفقیت آفرین هستی!

نکته‌ی بسیار مهم: توجه کردن می‌تواند به‌صورت دیدن، شنیدن، خواندن، نوشتن، صحبت کردن، فکر کردن و یا تجسم کردن درباره‌ی موضوعی باشد

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو
×
×

سبد خرید

بستن پنل