تاثیر شانس در موفقیت
تاثیر شانس در موفقیت

تاثیر شانس در موفقیت

تاثیر شانس در موفقیت

تاثیر شانس در موفقیت

آیا شانس در موفقیت تأثیر دارد؟

رمز موفقیت چیست که عده ای به آن می رسند و عده ای تا آخر عمر انتظار آن را می کشند ؟  آیا شانس در موفقیت تأثیر دارد

سه باور موفقیت  آیا شانس در موفقیت تأثیر دارد

در مورد موفقیت سه باور عمومی وجود دارد :
موفقیت شانسی است . عده ای معتقدند موفقیت شانسی است ، کسانی که این فکر را دارند ، برای کسب موفقیت هرگز تلاش نمی کنند . اگر به رفتار خود و دیگران دقت کنید خواهید دید که مردم اکثراً موفقیت های دیگران و شکست های خود را تقصیر شانس می دانند . آیا شانس در موفقیت تأثیر دارد
موفقیت ذاتی است . عده ای اعتقاد دارند موفقیت ذاتی است ، و افراد موفق ، موفق زاده می شوند . این باور ، اگر خود را یک انسان فوق العاده بدانید ، زیاد بد نیست و تا حدودی باعث پیشرفت شما می شود ، ولی اگر خود را یک انسان شکست خورده بدانید چطور ؟
موفقیت اکتسابی است . این بهترین اعتقادی است که می توان نسبت به موفقیت داشت . اگر شما ایمان داشته باشید که می توانید موفقیت را به دست آورید ، بعد از کسب موفقیت اول ، دومی را هم به سرعت به دست می آورید و سومی و … . همینطور موفقیت های بعدی . همچنین اگر در این میان شکست بخوررید ، با انرژی و پشتکار دوباره خودتان را بالا می کشید .
پس شانس تو را موفق نمی کند ، این توئی که شانس را به موفقیت تبدیل می کنی .

آیا واقعاً چیزی به نام شانس وجود دارد ؟ آیا اینکه ما بعضی اوقات می گوئیم ” ما شانس داریم ، یا مثلاً
بد شانسیم ” ، درست گفته ایم ؟
این سؤالات همیشه در ذهن بسیاری از افراد وجود دارد ، اما عده ی قلیلی از افراد به این نتیجه رسیده اند که هرگز شانس وجود ندارد . در واقع همه چیز ، حاصل چیز دیگری است و هر چیزی دارای سر منشأ یی است که در واقع دلیلی دارد . در کل طبق قانون علت و معلول ، هر چیزی دلیلی دارد و هیچ چیز بدون دلیل و از هوا نمی آید .
سال هاست که بسیاری از افرادی که معمولاً در زمینه ای ضعیف تر از سایرین هستند ، با این تفکر زندگی
می کنند ، که این نتیجه ای که از زندگی چندین ساله ی آنها حاصل آمده ، به دلیل شانس بد آنها است و کاری در این بین از دست آنها بر نمی آمده است . در واقع هیچ چیز را در این میان مسئول نمی دانند و همه چیز را به گردن شانس می اندازند . اما در مقابل عده ای که در یک زمینه قوی هستند ، دلیل قوت خود را معمولاً زحمات خود می دانند .
اینکه کدامیک راست می گویند و کدامیک در اشتباهند ، نظری شخصی است ، اما آنچه تقریباً روشن است ، مقصر کردن زمین و زمان است بجای خود . آن گروه ضعیف معتقدند که هر چه به سرشان آمده ناشی از
بد شانسی آنها بوده ، و آنها همه ی تلاش خود را به کار برده اند ولی به نتیجه نرسیده اند . اما کسی از آنها
نمی پرسد که : آیا در فلان جا اشتباه نکرده اید ؟ آیا از تمام توان خود استفاده کرده اید ؟ آیا خود را کمتر از دیگران نپنداشته اید ؟ و …
اینها سؤالاتی است که معمولاً از طرف افراد شدیداً معتقد به شانس ، بی پاسخ می ماند .

عده ای فکر می کنند ، شانس حتماً موفقیت به همراه دارد . این افراد همیشه منتظر اتفاقی خارق العاده هستند در حالی که شانس های زیادی را بدون اینکه بدانند از بین می برند .
عده ای شانس را فقط یک احتمال برای موفقیت می دانند ، این افراد اگر معتقد باشند ، موفقیت اکتسابی است شاید تلاشی برای تبدیل شانسشان به موفقیت انجام دهند ، در غیر اینصورت ، هیچ .
و عده ای شانس را یک سرعت دهنده برای رسیدن به موفقیت می دانند ، ولی همواره بدون شانس هم کار خود را جلو می برند . این افراد همیشه موفق تر از دیگران هستند .

آیا شانس واقعیت دارد ؟

افرادی که معتقدند همه چیز به شانس وابسته است ، خود را گرفتار نوعی جبر می کنند . یعنی از خودشان
اراده ای نداشته و نمی توانند برای خود تصمیم بگیرند ، شاید این مورد از اعتماد به نفس پائین آنها یا عدم اعتقاد به ” من می توانم ” است .
در واقع توانایی رسیدن به موفقیت و آنچه که انسان می خواهد ، در همه انسانها وجود دارد و این خود انسان است که باید از آن استفاده کند . لذا این استفاده کاملاً منوط به فعالسازی این نیرو است ، فقط کافی است به این نیرو معتقد باشیم ، باور داشته باشیم که می توانیم و شروع کنیم . این طور نیست که بگوئیم ، باور داریم و سپس منتظر موقعیت باشیم ، موقعیت کاملاً ساختنی و ایجاد کردنی است .

عامل اصلی هر آنچه برای ما اتفاق می افتد ، فقط خود ما و آنچه انجام می دهیم است .
پس باور کنید که شانس خوب ، فقط یک فرصت برای رسیدن به موفقیت و شانس بد ، فقط یک اتفاق است .
فرصت هایی که فکر می کنیم شانس هستند ، به طور غیر مستقیم توسط خودمان ایجاد شده اند .
من شانس نوشتن را برای خودم ایجاد کردم ، این نوشتن نبود که این شانس را به من داد . شما برای خودتان و با زحمت خودتان شانس خواندن این مطالب را ایجاد کرده اید ، در واقع این مطالب نبودند که سراغ شما آمدند .
مثلاً در مسائل مالی که معمولاً مبحث بزرگی در مقوله ی شانس است ، مردم گاهی می گویند :
فلانی را می شناسی ، وارد هر شغلی که می شود ، خوشبختی خودش به سراغش می آید .
اما در واقع این از باور همان فرد سرچشمه می گیرد که انتخاب های خود را دقیق ، درست و با بررسی کامل انجام داده است ، پس نباید انتظار شکست از این فرد داشت . در مورد افرادی که خود را بد شانس می پندارند ، نیز نباید انتظار موفقیت و پیروزی داشت ، وقتی باوری نباشد ، نتیجه ای هم نیست .
فکر ما ، احساس ما و باور های ما باعث می شود ، انرژی هایی در دنیا پخش شود که ما را به سمت خوش شانسی هدایت می کند و همینطور هم بد شانسی .
شانس در زندگی به معنای استفاده به جا از فرصت های پیش آمده است . اگر چشم بینا و گوش شنوا نداشته باشیم و از هوش و ذکاوت و نیروی تصمیم گیری خود استفاده نکنیم ، چگونه می توانیم شانس را در آغوش کشیم ؟ باید همواره جویای شانس در زندگی باشیم و با دانایی ، فراست و تیز بینی به فرصت هایی که زندگی در اختیار مان می گذارد ، پر و بال دهیم .
پس یادمان باشد ، شانس به معنای توانایی درک موقعیت ها و انتخاب بهترین هاست .

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو
×
×

سبد خرید

بستن پنل